Usein kysyttyjä kysymyksiä

Linuxcompin toimitusehdot ja tietoturvaselosteen löydät Toimitusehdot-ja tietosuoja -sivulta.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi ota yhteyttä.

Ubuntu, Linux Mint jne. ovat ilmaisia käyttöjärjestelmiä ja Linuxcomp myy polttopalvelua henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta kykene tai halua polttaa levyjä tai tikkuja itse.

Tuote jätetään postin kuljetettavaksi yleensä samana (arki)päivänä kuin tuote on maksettu, jos maksu näkyy tilillä klo 14.30 mennessä. Kuitenkin tuote postitetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mahdollisesta viivästyksestä tuotteen toimittamisessa ilmoitamme tilaajalle sähköpostilla. Linuxcomp ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat asiakkaalle toimituksen viivästymisestä.

Postin toimitusaika saattaa olla neljä arkipäivää tai enemmän. Kun olet maksanut tuotteen, odota ainakin neljä arkipäivää ja ota myös huomioon päivät jolloin kirjepostia ei jaeta. Linuxcomp ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat asiakkaalle Postin toimituksen myöhästymisestä.

Jotkut jakelut käynnistyvät levyltä todella hitaasti. Odottele kärsivällisesti ja puuttumatta kunnes työpöytänäkymä tulee näytölle.

Ota yhteyttä sähköpostilla myynti@linuxcomp.net.

Mac-laite ei ehkä osaa käynnistyä DVD-asemasta, joten USB-tikku saattaa toimia. Kaikkiin Mac-laitteisiin ei voi asentaa Ubuntua.

Sovi noudosta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@linuxcomp.net.

Tuki: puhelinneuvonta 70 € tunti tai asennuspalvelu Smartposti/Matkahuolto. Ota yhteyttä osoitteeseen myynti@linuxcomp.net.

 

Maksutavat

Tilaa Linuxcompista

Käytämme Linuxcompissa PayPaliä sekä ennakkomaksua pankkiin.

Jos haluat maksaa ennakkomaksulla toimi näin:

1) Lähetä tilaus.

2) Odota, että sähköpostiisi tulee lasku.

3) Maksa lasku. Toimitus lähtee kun maksu on varmennettu.