Voimassa 20.4.2018 alkaen.

Verkkokauppa

ITC-OK Aiton (Y-tunnus 1628424-7, PL 3, 63301 Alavus, 06-5113493, myynti@linuxcomp) ylläpitämä verkkokauppa Linuxcomp myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla ja maksetaan erikseen asiakkaan sähköpostiin lähetettävällä laskulla tai PayPalin kautta. Laskun lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Käytämme Linuxcompissa ennakkomaksua pankkiin ja PayPal Payments -maksua.

Toimi näin jos haluat maksaa ennakkomaksulla:

1) Lähetä tilaus. Saat tilatessasi tilausvahvistuksen.

2) Odota, että sähköpostiisi tulee lasku.

3) Maksa lasku. Toimitus lähtee kun maksu on varmennettu.

PayPalilla maksaessasi siirryt PayPal-tunnuksillasi PayPalin maksupalveluun, josta palaat takaisin onnistuneen maksusuorituksen jälkeen verkkokauppaan.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut sisältyvät verkkokaupassa myynnissä olevan tuotteen hintaan. Toimitamme tilaukset kirjeenä postitse ja perimme postituksesta postikulut.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat 2-5 päivää.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen aito@alavus.net

tai

postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen.

– Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.
– Peruutusoikeus ei koske sinetöitynä toimitettua tavaraa, jonka sinetti on rikottu.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:

ITC-OK Aito
PL 3
63301 Alavus

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti ”Peruutusoikeus ja palautusehdot” – kohdassa mainittuun osoitteeseen tai lähettämällä sähköpostia yhteystiedoissa mainittuun osoitteeseen.

Jos lähetys on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Linuxcomp toimittaa asennuslevyjen ja -tikkujen sisällön sellaisena kuin Linux-jakelujen toimittajat ovat ne julkaisseet. Linuxcomp ei takaa että julkaisut ovat yhteensopivia asiakkaan laitteistojen ja ohjelmistojen kanssa. Linuxcompista on mahdollista ostaa asennuspalvelu tai tukea käyttöjärjestelmän asennukseen. Ota tarvittaessa yhteyttä osoitteeseen myynti@linuxcomp.

Tietosuoja

Asiakkaan on hyväksyttävä myös tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen ITC-OK Aiton ja Linuxcomp-verkkokaupan palveluita. Lue tietosuojasta Tietosuoja-sivulta.